Sponsoring

Bent u een 'goede doelen-organisatie' en wilt u een springkussen gebruiken voor een evenement in Dalfsen en omgeving waar veel mensen komen?  Wij zijn dan graag bereid u een springkussen in bruikleen te geven.

Let op: wij sponsoren niet iedereen en hebben duidelijke richtlijnen: alleen doelen voor kinderen die het om welke reden dan ook heel goed kunnen gebruiken. Wij sponsoren nooit met geld of voor advertenties e.d. Contact hierover wordt echt niet op prijs gesteld. Wij kunnen die tijd goed besteden aan kinderen die het echt nodig hebben.

Wij vragen bij sponsoring altijd een kleine tegenprestatie: promotie van onze naam. Dat kan door op Facebook een leuke foto van uw evenement te plaatsen, of door een aanbeveling te schrijven op huren.nl.

Neemt u contact met ons op via het contactformulier?

 

Wie sponsoren wij al?

Het Nederlandse Rode Kruis
Wij sponsoren het Bike + Hike evenement van Het Nederlandse Rode Kruis. "Wandelen óf fietsen voor het Rode Kruis" waarmee zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor diverse projecten van Het Rode Kruis. Wij zetten hier gratis een Bouncy Castle neer! Leest u hier meer over Bike + Hike

 

Neemt u contact op met Jumping Joe (033 - 303 0894). Let op: het afhalen van de springkussens dient wel te gebeuren op de reguliere afhaaltijden en er moet wel borg achtergelaten worden bij het afhalen van het springkussen

LuchtkussensEen springkussen in uw achtertuin een goed idee voor slechts 40 euro!! Altijd een feest!!wr